MEDVED METALI d.o.o. Slavka Kolara 57 10410 VELIKA GORICA OIB:47243684113 tel:01/6253-433 fax:01/6253-433 mob:091/2393-258 e-mail: vratamedo@gmail.com
garažna vrata servis industrijska vrata automatika za vrata
O nama
Poslovnice
Lokacija
Reference
Servis
 
Kontakt formular

unesite svoje ime:

unesite e-mail:

unesite broj telefona:

unesite tekst upita: 
Partneri
NICE Garage Door Motors
BFT Automation Garage Door
 
 

O nama

15 godina iskustva !

Medo metal je poduzeće koje je prisutno na domaćem tržištu već 15 godina i jedini je domaći proizvođač segmentnih garažnih i industrijskih vrata. Iz godine u godinu nastavljamo s odgovornim pristupom u cilju pružanja što kvalitetnijih usluga našim cijenjenim kupcima. Razvojem proizvodne tehnologije te pomnim odabirom dobavljača kao i osiguranjem kvalitete proizvoda,ispitivanjem i usklađivanjem s važećim međunarodnim normama, omogućili smo Vam da nam se s povjerenjem obraćate u potrebi kvalitetnih rješenja. Višegodišnje iskustvo, iskusni i provjereni stručnjaci, kvalitetan materijal i proizvod omogućuju poduzeću MEDO-METAL visoku poziciju na tržištu Republike Hrvatske.

Stalna briga za kvalitetu usluga

Poslovni ugled i pozicija poduzeća na tržištu unaprjeđuju se stalnom brigom za kvalitetom usluga. U svrhu trajnog poboljšanja, MEDO-METAL je uspostavio te primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom zasnovan na zahtjevima međunarodne norme HRN EN ISO 9001:2002 čiji je cilj potpuno ispunjavanje zahtjeva za kvalitetom proizvoda i procesa. Isto tako poduzeće posjeduje licencu Ministarstva zaštite okoliša,prostornog uređenja i graditeljstva za izvođenje manje složenih radova na građevinama I,II,III,IV skupine zahtjevnosti.

Isporuka po sistemu "ključ u ruke"

Trenutno poduzeće broji 15 zaposlenih a u vlasništvu tvrtke nalazi se 500 m2 poslovno-proizvodnog prostora. U 2010 godini poduzeće kreće sa izgradnjom moderne proizvodne-poslovne hale veličine 2000 m2. Proizvodnju provodimo u skladu s najnovijim svjetskim trendovima uz korištenje modernih tehnologija a robu isporućujemo po sistemu "ključ u ruke"(ugovaranje posla,projektno-tehnička priprema, proizvodnja, montaža, servis u garantnom i van garantnom roku).

Proizvodnja u vlastitim pogonima

Sve dijelove potrebne za izradu vrata proizvodimo u svojim pogonima uključujući i proizvodnju termoizoliranih panela a za sve tipove vrata posjedujemo sigurnosne ateste. Vlastita proizvodnja nam omogućuje maksimalnu prilagodljivost i fleksibilnost prema zahtjevima kupaca što smo i potvrdili na niz referentnih objekata u Hrvatskoj.

U svojoj proizvodnoj liniji "MEDO-METAL" raspolaže sa:

  • strojevi za obradu odvajanjem čestica (tokarilica,glodalica)

  • ekscentar i hidraulične preše

  • NC hidraulične škare za rezanje limova do 6mm debljine

  • NC hidraulična preša za kutno savijanje limova do 6mm debljine

  • NC linija za uzdužno i poprečno rezanje tankih limova

  • linija za kontinuirano profilno savijanje limova

  • linija za proizvodnju termoizoliranih panela

  • stroj za injekcijsko ubrizgavanje plastike

  • linija za obradu aluminija

  • sve vrste zavarivanja (REL,MIG,MAG)

 

Obratite nam se s povjerenjem

Gradite li poslovni, skladišni prostor, garažu ili pak automatizirate kolni ulaz obratite nam se s povjerenjem kao partneru s kojim će Vam biti uspješna suradnja u realizaciji vaših ciljeva - stojimo Vam na raspolaganju za izvođenje radova iz našeg prodajnog asortimana. Uz program garažnih i industrijskih vrata iz svoje proizvodnje MEDO-METAL nudi i kompletan program automatizacije dvorišnih vrata renomiranih europskih proizvođača BFT i NICE. Program automatizacije uključuje el.motore za klizna i krilna dvorišna vrata i automatske rampe raznih dužina.


 

Medo metal - ugradnja, proizvodnja, montaža, prodaja svih vrsta vrata, provjerite naš servis i cijene.

         
Garažna vrata Industrijska vrata Automatika za dvorišna vrata Automatske rampe i vrata Kontakt podaci
Segmentna garažna vrata Segmentna vrata za krilna vrata BFT BFT rampe Poslovnice
Krilna garažna vrata Klizna vrata za krilna vrata Nice NICE rampe Lokacija
Rolo garažna vrata Brzopodizna PVC rolo vrata za klizna vrata BFT Zaštita prolaza Reference
    za klizna vrata NICE WELL vrata Servis
      VISTA vrata  

MEDVED METALI d.o.o. Slavka Kolara 57 10410 VELIKA GORICA OIB:47243684113
tel:01/6253-433 fax:01/6253-433 mob:091/2393-258 e-mail: vratamedo@gmail.com
izrada - trenutak.hr